Izgradite svoju mentalnu snagu i samopouzdanje

Građanke i građani Brčko distrikta BiH, vrijeme je da izgradite svoju mentalnu snagu i samopouzdanje!

Svaka karijera počinje od vas samih – osnažite svoje samopouzdanje i pobijedite sve prepreke uz psihosocijalnu podršku u SEI Centru!

💬 Šta vam nudimo?
Naša psihosocijalna podrška nije samo razgovor – to je holistički pristup koji uključuje vaše mentalno zdravlje, razvoj samopouzdanja i socijalnih vještina, sve kako biste bili spremni da pokrenete vlastiti biznis, prekvalifikujete se ili krenete u novu profesionalnu avanturu, karijeru ili bilo da želite jednostavno pokušati dovesti svoje psihosocijalno i ekonomsko stanje na višu razinu!

Naše usluge obuhvataju:

  • Individualno savjetovanje – Rad jedan na jedan sa stručnjacima SEI Centra koji će vam pomoći da razvijete samopoštovanje i izgradite plan razvoja karijere.
  • Radionice – Naučite kako upravljati emocijama, unaprijedite svoje komunikacijske i prezentacijske vještine, pripremite se za intervjue i napisati najbolji CV!
  • Koučing – Podrška usmjerena na vaš lični razvoj, jer vi zaslužujete biti najbolja verzija sebe!

Ne samo to, naša podrška može biti kombinacija više programa, ali ćete to definisati sa Vašim savjetnikom!

💡 Kako se prijaviti?
Svi korisnici SEI Centra mogu dobiti ovu uslugu uz početnu procjenu od strane naših savjetnika. Sve što trebate je doći u SEI Centar bilo kojim radnim danom od 9.00 – 14.00 h., popuniti prijavni obrazac zajedno sa savjetnicima, obaviti inicijalni razgovor i postaviti svoje ciljeve zajedno s našim stručnjacima. I za prvi korak smo spremili ugodno okruženje, osvježenje i razgovor!

🚀 Važno je zapamtiti: Ova podrška nije samo za sadašnje izazove, već i za vaš dugoročni lični i profesionalni uspjeh! Ako smatrate da su vam potrebne dodatne usluge, mi ćemo vas uputiti na prave resurse ili angažovati stručnjake za vaš razvoj.

Ne dozvolite da vas prepreke zaustave – vaša budućnost je svijetla i počinje u SEI Centru!

Za više informacija kontaktirati SEI centar na: Telefon: +387 49  232 260 E-mail: info@seibrcko.ba Ili doći lično na adresu: Mehmeda Malić i Ibrahima Džindića br. 4, Brčko distrikt BiH.

Projekat “Socio-ekonomska inkluzija u Brčko distriktu BiH” (SEI) finansira Vlada Republike Češke, a implementiraju CARE International Balkans i Razvojno-garantni fond Brčko distrikta BiH (RGFBD).

Skip to content